onsdag 21. mars 2012

Fererro Roche


















  • 200 gr Nutella eller Sjokade
  • 200 gr Philadelphia Ost
  • 250 gr Hasselnøtter eller mandler (stekes litt)
  • 150 gr vaffelkjeks (sjokolade!)
Stek nøttene bittegran












Kjør dem så i food prosessoren












Gode vaffelkjeks har de på Europris :)














Kjør så vaffelkjeksene i food prossesoren, slik at de blir jevnt smuldret opp.












Ha osten og nutella/sjokaden i ei bolle












Bland inn kjeksen og nøttene og bland dette godt sammen.
Form fine jevne små kuler,legg dem på bakepapir og ha
i kjøleskapet i en times tid.












Sjokoladetrekk:
200 g sjokolade
150 g kremfløte

Kok opp kremfløten i ei gryte,ha i sjokoladen og rør til ei jevn røre.
Avkjøl en times tid i kjøleskapet.Bland litt imellom tiden.

Godt avkjølte kulere dryper du litt i sjokoladen,og ruller litt med hendene et par ganger (litt griseri hører med hjemme på kjøkkenet :)












Legger dem til tørking enda en times tid i kjøleskapet.
Og voila!



1 kommentar: