mandag 2. juni 2014

Rafello Chesecake


Raffaello Cheesecake

Formvarm ovnen på 170 grader

Bunn:

 7  egghviter
 150  g sukker   
         2  ts vanilijesukker
     2  ts bakepulver
  100  g mel   
150 g kokosmel  

Pisk egghvitene til luftig snø


Hell forsiktig inn sukker og vanilijesukker 
Sikt inn mel og bakepulver
Ha i koksmel til slutt
Hell røren over i en springform, ca 24 cm,tildekket med bakepapir 
Stek til den begynner å bli gyllen på toppen
Avkjøl


Fromarsjen:

400 g kremost
1 dl melis
1 dl kokosmel
200 g hvit sjokolade
4 gelatinplater
1 liten pakke kremfløte

Pisk kremfløten stiv, og sett den til side.
Smelt hvit sjokolade over et vannbad og la den stå litt
Pisk glatt og fluffy kremost, vanilijesukker og melis
Ha i sjokoladen og kremfløten og rør med slikepott
Ha i kokosmel
Til slutt smelter du gelatinplater i et vannbad og rører godt i fromarsjen

Legg et lag med fromarsj, så dekker du med lady finger kjeks eller petit beurre kjeks

Så et nytt lag med fromarsj.
Pynt med kokosmel eller Raffaello kuler
Avkjøl i kjøleskap minst en time før servering.

Enjoy <3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar