Raffaello Cheesecake
Formvarm ovnen på 170 grader
Bunn:
7 egghviter
150 g sukker
2 ts vanilijesukker
2 ts bakepulver
100 g mel
150 g kokosmel
Pisk egghvitene til luftig snø
Hell forsiktig inn sukker og vanilijesukker
Sikt inn mel og bakepulver
Ha i koksmel til slutt
Hell røren over i en springform, ca 24 cm,tildekket med bakepapir
Stek til den begynner å bli gyllen på toppen
Avkjøl
Fromarsjen:
400 g kremost
1 dl melis
1 dl kokosmel
200 g hvit sjokolade
4 gelatinplater
1 liten pakke kremfløte
Pisk kremfløten stiv, og sett den til side.
Smelt hvit sjokolade over et vannbad og la den stå litt
Pisk glatt og fluffy kremost, vanilijesukker og melis
Ha i sjokoladen og kremfløten og rør med slikepott
Ha i kokosmel
Til slutt smelter du gelatinplater i et vannbad og rører godt i fromarsjen
Legg et lag med fromarsj, så dekker du med lady finger kjeks eller petit beurre kjeks
Så et nytt lag med fromarsj.
Pynt med kokosmel eller Raffaello kuler
Avkjøl i kjøleskap minst en time før servering.
Enjoy <3
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar