onsdag 4. februar 2015

Oh la la la..chocolata







Forvarm stekeovnen på 180 grader
 
Bunn:
4 egg
100 g sukker
200 g smør
100 g kokesjokolade
4 SS mel
2 ts bakepulver
 
Smelt smør og sjokolade på svak varme
Del opp egghviter fra eggplommer
Pisk eggplommer med sukker
Tilsett smeltet smør og sjokolade
Tilsett mel og bakepuler
Pisk egghviter til marengs og tilsett forsiktig inn i sjokoladerøra.
Kle en springform med bakepapir og ha  røra.

Stek ca 20 min, sjekk med kakepinne.

Topping:

0,5 l kremfløte
1SS sukker
200 g mørk sjokolade (jeg brukte 85%)

Kok opp alt sammen, og rør godt sammen.
Ha det varmt opp på varm kake.
Avkjøles i romtemperatur, så i kjøleskapet helst over natta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar