tirsdag 19. mai 2015

Passion roll


     Deilig og frisk rullekake med pasjonsmak 

Formvarm ovnen på 200 °
Kle en langpanne i bskepapir

Bunn:
3 egg
150 g sukker 
150 g siktet mel
1 ts vaniljesukker 
1 SS varmt vann

Pisk sammen sukker og egg til en lys og jevn marengs.

Sikt inn mel og vaniljesukker,ha i vann.

Pisk til en fin og jevn røre.

Stek 8-10 min,til den er gyllen og fin.

Fukt et kjøkkenhåndkle og legg det på benken.

Ha litt strøsukker over

Legg bunnen opp på håndklet,fjern forsiktig bakepapir og legg langpannen over.

Krem:

400 g naturell kremost eller maskarpone ost 

2 SS melis

2 dl kremfløte 

2 SS pasjons kesam 

Ha alt i kjøkkmaskinen og pisk til det blir fluffy 

Ha ostekremen over den avkjølte bunnen og begynn å rulle forsiktig fra den ene siden til den andre.

Kutt,server og enjoy☆



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar