tirsdag 10. april 2012

Kyllingfilet med grønnsaker og Cecik saus

Du trenger:
Strøkavring
 Egg
 Kyllingfilet
 Grønnsaker
Smør
Salt
Olivenolje
Eddik
1 fed hvitløk
Vegeta (all in one krydder, kjøpes på Asiatiske butikker)


















Kyllingfilet:
Skjær dem i tynne skiver
Ha dem i ei bolle.
Marinade:
 Strø Vegeta (eller andre krydder) over filene.
1 dl olivenolje, 1 dl eddik, 1 fed hvitløk småhakket.
Bland alt godt sammen,og la det stå kjølig ca 1 time.


 Drypp filene i pisket egg
 Så knar du dem inn i strøkavring
Stekes på lav - middels temperatur i noen få minutter.











Kok 1 pose med grønnsaks blanding i ei kjele med vann, 1 SS smør og 1 tsj salt.














Server sammen med kyllingen og  Cecik (Dzedzik) sausen.
Bon apetitt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar