fredag 20. april 2012

Pavlova

Ingredienser:
Romtemprerte 4 egghviter
1/4 ts salt
2 ts maizena
250 g sukker
1 ts eddik

Fyll:
1 pk ferdig vanilijekrem
3d l fløte
2 SS sukker
Friske frukt/bær av det du har eller ønsker

Stekes på 160 ca 1 time

Bunnen:
Pisk egghviter sammen med salt til en fin jevn og skummet røre
Når det dannes topper tilsetter du sukker,litt og litt av gangen
Ikke bland for lenge
Vend så inn siktet maizena og eddik
Ha det i en rund form 22-24 cm og stek i formvarmet ovn.

Pisk fløte,sukker med vanilijekrem og ha over avkjølt kake
Så kutter du bærene/fruktene i små terninger og har over dette.
Jeg garanterer at denne ikke står for lenge i kjølen :)

Nyt helgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar