50 g fersk gjær
1 ts sukker
3 dl melk
ca 800 - 900 g mel
salt etter ønske
Begynner med å smelte gjær i lunket melk, og sukker.
Lar det stå i 1-2 minutter
Så heller vi det over melen og blander godt sammen.
Elt det til en fin klump og la den stå i romtemperatur i ca 45 min.
Bak det fint, til fire baller
Jeg brukte 4 eggplommer til å dekke deigen med, innenpå og utenpå.
Strødde som vist på bildet med raspet ost,salami og olivenskiver.
Dekk igjen med litt eggplommer, og jeg strødde linfrø over.
Ha på bakepapir og sett opp som på bildet eller som du vil :)
Stek på 220 grader ca 15-20 min
1 ts sukker
3 dl melk
ca 800 - 900 g mel
salt etter ønske
Begynner med å smelte gjær i lunket melk, og sukker.
Lar det stå i 1-2 minutter
Så heller vi det over melen og blander godt sammen.
Elt det til en fin klump og la den stå i romtemperatur i ca 45 min.
Bak det fint, til fire baller
Jeg brukte 4 eggplommer til å dekke deigen med, innenpå og utenpå.
Strødde som vist på bildet med raspet ost,salami og olivenskiver.
Dekk igjen med litt eggplommer, og jeg strødde linfrø over.
Ha på bakepapir og sett opp som på bildet eller som du vil :)
Stek på 220 grader ca 15-20 min
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar