lørdag 25. januar 2014

Fyllt Aubergine og Squash

Fyllte Aubergine og Squash







  • Kjøttdeig ca 600 g
  • 2 SS tomatpurre
  • 1 løk
  • persille
  • gulrot
  • Spisskumin
  • Karve
  • Salt
  • Pepper
  • Paprika
  • 50 g margarin eller olje til steking
  • 2-3 aubergin og/eller squash
  • revet ost til topping

Vask aubergin/squash og del i to. Lag hull i det.
Formvarm ovnen på ca 210 grader













Alt er forberdt og hakket, så jeg begynner med å smelte smør og brune løken, og jeg tilsetter karve med det samme.


Sett på kjøttet og krydderet, stek videre på lav varme


Tilsett så resten, det ene etter det andre og stek videre


Når alt er godt og jevnt stekt er det på tide å fylle aubergin/squash


Fyll godt og ha litt revet ost over.
Stek på i ovnen på ca 210 grader 15 min ca!


Kjempegodt med pasta eller ris!










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar