lørdag 16. april 2016

Hjemmelaget vaniljekrem

Det er ikke så vanskelig som alle tror, men noen ganger er det utrolig mye bedre enn å bare åpne en pakke og servere ferdig kjøpt fra en pakke..prøv hjemmelaget vaniljekrem!

Vanilijekrem:

8 egg plommer
80 g maizena

Bland dette sammen til en fin masse uten klumper.










7 dl melk
2 dl fløte
180 g sukker
2 vanilijestenger

Ha melk, fløte og sukker i en kassarolle og varm opp på middels varme.
Skjær vaniljestengene på midten og skrap ut vaniljefrøene, bland dem godt inn i melken med en visp.










Rett før det koker heller du melken over eggeplommer blandingen og rører godt sammen.
Bruk en sil og hell det tilbake i kassarollen gjennom en sil for litt koking.
2-3 minutter så begynner vaniljekremen å tykne godt og er ferdig.

Legg den til avkjøling på benken med en plastfolie over, som du dytter ned i kremen så den klistrer seg godt inntil. 




Voila!

Enjoy <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar