onsdag 21. mars 2012

Arabisk fullfartkake













Bunnen :
6 egg
12 SS kaldt vann
300 gr. sukker
300 gr. mel
2 ts bakepulver

Kremen:

220 gr.margarin/smør
100 gr. mørk sjokolade
100 ml. melk
1 egg
200 gr. melis
Kokosmel til pynt


Skill egghviter i en bolle,og eggplommer i en annen bolle.

Stivpisk egghviter,så tilsetter du 6 SS med vann og mikser litt til.

I den andre bollen mikser du eggplommer sammen med 6 SS vann og sukker.

Bland egghviter røren med eggplomme røren

Tilsett mel og bakepilver,rørt godt sammen.

Stek til du får en fin farge.
Bunnen skal avkjøles helt.

Kremen:
Ha ei bolle over ei kjele med kokende vann,og rør egg og sukker til ei fin røre

Tilsett smør og sjokolade og rør til det er helt smeltet og blitt en fin røre.

Den avkjølte bunnen rives i smuler og røres inn i kremen.

Ha celofanfolie i ei form som kaken skal være i og trykk røra ned i den.
La den stå litt i kjøleskapet før du vender den om på et fat,og voila!Pyntes med kokosmel :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar