onsdag 21. mars 2012

Dalmatiner bunn














Bunn 1:
10 eggplommer
10 SS sukker
10 SS mel
3 SS matolje
1 1/2 ts bakepulver

Bunn 2:
10 eggplommer
10 SS sukker
10 SS mel
3 SS bakekakao
3 SS matolje
2 dl melk
1 1/2 ts bakepulver

Begge bunnene blandes i hver sin bolle.
Så finner du frem formen som den skal stekes i,smurt med smør og mel.
Så begynner du å legge bunnen ved å legge ei storeskje med den hvite bunnen,så ei med den mørke,
og slik gjør du hele veien til formen er fylt opp.

Stekes som vanlig sjokoladekake,må nesten testes litt frem,180 grader.
Jeg har ikke prøvd å fylle denne bunnen,men jeg har bare testet den i full fart,og da hadde jeg mousse oppo den og den var nydelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar